مشخصات فنی حوضچه ته نشینی و دانه گیر
مکانیسم اصلی حوض های ته نشینی، جداسازی جامدات و مایعات در طراحی های کاربردی برای پاکسازی فاضلاب اولیه و نهایی می باشد که طی فرایندی با توجه به مقدار و نوع آلودگی میزان TSS و BOD به میزان چشمگیری کاهش پیدا می کند حوض های ته نشینی به دو صورت دایروی و مستطیلی می باشد. حوض های ته نشینی به خصوص در اندازه های بزرگ نیازمند پل های لجن روب جهت جمع آوری مواد جمع شده در سطح این واحد می باشند.
شرکت مهندسی فامکو انواع مختلفی از مکانیسم های حوضچه ته نشینی و دانه گیر را تولید می کند که به بهترین نحو در فرآیند ها مطابقت دارند.
معمولا دو نوع حوضچه ته نشینی وجود دارد:
- دایروی
- مستطیلی
حوضچه های دایروی (مدور) حجم بیشتری را اشغال می کنند و کاربری آسان تری نسبت حوضچه های مستطیلی دارند که همین دلیل باعث استفاده بیشتر مهندسین در تصفیه خانه های بزرگ شده است اما اگر مشکل فضا وجود داشته باشد می توان از حوضچه های مستطیلی استفاده کرد چراکه می توان از چندین حوضچه به صورت سری در کنار هم استفاده نمود.
حوضچه های ته نشینی اولیه
در مرحله اولیه فرآیند، تصفیه فیزیکی که به معنی حذف مواد جامد قبل از تصفیه بیولوژیک است. مواد شناور (پوسته) از روی سطح خارج می شوند و جامدات ته نشین شده (لجن) را می توان با استفاده از پارو جمع آوری کرد. درصد مورد انتظار برای حذف جامدات ته نشین شده در مرحله اولیه، 95% – 90% می باشد و جامدات معلق، 60% – 40% می باشد.
حوضچه های ته نشینی ثانویه
به طور معمول، آبی که از مخزن هوادهی برای لجن فعال استفاده می شود، میکروارگانیسم های زباله های بیولوژیکی را که بعد از ته نشینی اولیه وجود دارد متابولیزه می کند.
در این قسمت یک سیستم ورودی تخلیه کننده مرکزی (EDI) می تواند مورد استفاده قرار گیرد و یا مهندسین فامکو می توانند یک سیستم تغذیه محیطی را طراحی کنند که کمک می کند تا در لجن ثانویه تبدیل به لجن فعال شود.
فامکو قادر است تا انواع مختلف طراحی EDI را با توجه به نیاز های مشتری و خصوصیات نفوذ ارائه دهد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.